Flip Card Wow – Pembelajaran Awal Bahasa Melayu, English & Matematik

Flip Card Wow – Pembelajaran Awal Bahasa Melayu, English & Matematik

RM78.00

Flip Card Wow ialah Alat Bantu Mengajar untuk menarik minat anak belajar membaca dan menulis dalam suasana yang lebih menggembirakan dalam masa 3 bulan.

Ibu ayah hebat sekalian, inilah cara untuk membuat anak anak berumur 2-7 tahun seronok belajar asas Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Matematik. YA, kanak kanak berumur 2 tahun pun sudah boleh mula belajar. Ia bermula secara tidak langsung. Sambil sambil main, sambil sambil belajar. Kita buat secara santai santai. Walaupun santai, anak anak tetap akan belajar sesuatu.

Flip Card Wow ini mempunyai:
πŸ’ 120 keping kad bercetak depan dan belakang
πŸ’ Setiap kad mempunyai ketebalan 310gsm
πŸ’ Saiz kad (L) 5.25inci (T)7.25inci
πŸ’ Kad jenis glossy depan belakang dan boleh ditulis menggunakan whiteboard pen marker.
πŸ’ eBook dan video Panduan menggunakan Flip Card Wow
πŸ’ Pen whiteboard marker
πŸ’ Rekod Pencapaian
πŸ’ 3 Buku Wow – 123, ABC & Alif Ba Ta.

  Ask a Question
Sold By Ummi Happy
SKU: MHG-FLCWOW-00 Category: Tag:

Maklumat Produk

Ramai ibu, ayah dan cikgu mencari alat bantu mengajar yang terkini di pasaran. Mereka inginkan produk yang membolehkan anak anak belajar membaca dengan gembira dan tidak membosankan. Belajar tidak semestinya guna buku, kan?

Flip Card Wow datang memberikan ibubapa dan cikgu satu harapan baru untuk mempelbagaikan aktiviti semasa mengajar anak anak. Yang pastinya, anak anak lebih gembira dan seronok semasa sesi pembelajaran. Mak, ayah dan cikgu pun lebih KREATIF mempelbagaikan bahan pengajaran untuk anak anak.

Kenapa Flip Card Wow?

Flip Card Wow ini antara bahan bantu mengajar yang sangat murah dan sangat berbaloi jika dibandingkan dengan produk lain yang ada dipasaran. 😍

Istimewanya, Flip Card Wow ini, tidak dapat dibeli di pasaran luar. Ini adalah kerana ia dijual terus oleh consultant terlatih untuk membantu ibu ayah mengajar anak-anak membaca dirumah sehinggalah berjaya. 😍

Antara kelebihan Flip Card Wow ini ialah:

βœ… WOW! Sangat membantu anak belajar membaca Bahasa Melayu.
βœ… WOW! Sangat membantu anak belajar membaca Bahasa Inggeris.
βœ… WOW! Sangat membantu anak belajar asas nombor, operasi tambah , operasi tolak, darab dan bahagi.
βœ… WOW! Sangat membantu anak belajar mengenal jam.
βœ… WOW! Sangat membantu anak belajar melukis.
βœ… WOW! Sangat membantu anak menambah penguasaan kosa kata anak-anak.
βœ… WOW! Sangat membantu anak untuk belajar menulis berulang kali.

11 sebab mengapa Ibu Ayah mesti mendapatkan FLIP CARD WOW sebagai alat bantu mengajar yang sangat best dan MESTI ADA disetiap rumah

1) Anak anak lebih seronok belajar membaca dengan AKTIVITI FLIP FLIP
2) Boleh digunakan untuk mengajar anak membaca Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris seawal usia 3 tahun-8 tahun
3) Boleh digunakan untuk belajar MATEMATIK dan pelbagai subjek yang lain, wow !!
4) Saiz yang besar dan tulisan yang jelas memudahkan ibubapa dan cikgu untuk mengajar anak anak
5) Mengandungi jumlah kad yang sangat banyak iaitu sebanyak 120 keping kad yang bercetak depan dan belakang
6) Kesemua 120 keping kad boleh ditulis padam guna whiteboard marker pen untuk ibu ayah kreatif membuat pelbagai aktiviti menarik dan bahan pengajaran yang terbaru
6) Ada EBOOK PANDUAN penggunaan FLIP CARD WOW setebal 164 mukasurat..ibu ayah dan cikgu tak perlu pening fikir bagaimana nak guna FLIP CARD WOW ni sebab panduan ini sangat membantu ibu ayah nak buat aktiviti
7) Ada REKOD PENCAPAIAN yang ibu ayah dan cikgu boleh tandakan. Dengan cara ini ibu ayah akan lebih termotivasi untuk mengajar anak anak
8) Ada Video Panduan yang boleh ditonton secara online yang akan membantu ibu ayah dan cikgu menggunakan FLIP CARD WOW sebagai alat bantu mengajar dengan lebih berkesan
10) Telah digunakan di Malaysia, Singapura, Brunei dan Thailand
11) Telah digunakan secara meluas di tadika KEMAS, PASTI, GENIUS AULAD, LITTLE CALIPH dan pelbagai tadika di seluruh Malaysia serta Prasekolah serta sekolah swasta Disleksia

Apa Kata Pengguna Flip Card Wow?

Sebelum ni anak lelaki yang sangat aktif dan tak nak baca buku. Bila dah dapat Flip Card Wow ni, saje test guna untuk anak. Terus dia boleh baca suku kata. Lega hati akak.

( Puan Rohayati, Ibu)

Terima kasih Puan Sarah. Flip Card Wow dah sampai tadi. Ia terus digunapakai di Pusat Tuisyen saya. Ianya sangat membantu bagi pelajar yang belum pandai membaca
( Tuan Hissam Sam, Founder of Sam Success Consultancy, Motivator)

Alhamdulillah, Flip Card Wow dah sampai. Besar la kadnya. TQ sesangat. Suka ..
( Puan Hasliza)

Alhamdulillah, saya dah start menggunakan Flip Card Wow dalam kelas saya. Amat amat membantu pdpc saya. Saya nak order lagi satu lah …(Cikgu Prasekolah)

General Enquiries

There are no enquiries yet.