Stem Cell Malaysia DRZ AREV5 – Halal Stem Cell Serum

This content has been archived. It may no longer be relevant

“Halal Stem Cell Serum DRZ AREV5
Menjadikan Anda Kelihatan Lebih Muda
Dan Berseri Dalam 28 Hari!”

[wp_eStore_add_to_cart_custom_button id=7 button=”https://lh4.googleusercontent.com/-y_t4J8p8tYo/UvwjrZYuvWI/AAAAAAAAkxY/o3t5OY5NdiA/s640/drz-advanced-reviving-serum-1020×1020.jpg”]

DRZ AREV5 Halal Stem Cell Serum adalah produk kecantikan stem cell Malaysia yang dikeluarkan oleh pengusaha muslim tempatan yang menepati prinsip dan kehendak syariah. Ia menggunakan bahan-bahan organik dari Switzerland, Perancis, Italy dan Monaco yang terbukti secara saintifik untuk memperlahankan proses penuaan kulit.

Kulit Muka Berkedut?
AREV5 mengandungi extrak daun zaiton dan biji jujube dari Switzerland yang dijamin halal, yang menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan muka.

Kulit Muka Kering?
AREV5 mengandungi bahan dari alga yang meningkatkan pelembapan kulit dan mengelakkan kulit kering sepanjang hari.

Kulit Muka Kusam?
AREV5 mengandungi stemcell dari buah anggur diimport dari yang meningkatkan seri dan keanjalan kulit supaya anda lebih ceria dan menawan.

Risau Kulit Muka Berjerawat?
AREV5 mengandungi extrak melissa dan barli yang melindungi kulit dari “peroxide radicals” dan meningkatkan sistem ketahanan kulit.

Masalah Pigmentasi?
AREV5 mengandungi rumpai laut “undaria pinatifida” yang bersifat anti radang dan anti melanin yang mengurangkan pigmentasi kulit dengan berkesan.

Apa Kata Pengguna Produk Stem Cell Malaysia DRZ AREV5?

Saya sangat gembira dengan perubahan yang ketara pada kulit saya. Ianya semakin cerah, halus dan lembut. Kulit saya kini lebih berseri.
~ Dr Norazizah Abu, Paediatrician ~

Halal Stem Cell Serum DRZ AREV5 ini memang terbaik. Saya dapat rasakan yang kulit saya kini lembab dan tidak berminyak. Garis garis di muka pun sudah tidak kelihatan lagi. Saya sudah boleh melihat kesannya walau baru hanya seminggu digunakan.
~ Ainey Suriaty Dato’ Zainal Rahim, Pengurus Pemasaran ~

Selepas penggunaan selama 2 minggu, kulit saya terasa lebih lembab, lebih anjal dan lebih lembut.
~ Hajjah Famieza Zulkifli, Usahawan ~

Semenjak menggunakan produk DRZ AREV5 Halal Stem Cell ini, kulit saya kini lebih licin dan lembab walaupun saya bekerja dalam suasana berhawa dingin.
~ Dr. Anita Ahmad, Lecturer ~

[wp_eStore_add_to_cart_custom_button id=7 button=”https://lh4.googleusercontent.com/-FC6TLJrBuI8/UvwofLB7_iI/AAAAAAAAkxs/iuZ445rv9fE/s400/drz-5-bottles-buynow-guarantee-450×450.png”]