Advance Slim FAQ

Ada persoalan berkenaan Advance Slim? Jawapannya mungkin ada di dalam senarai Advance Slim FAQ yang kami sediakan di sini.

Bila boleh lihat kesan penggunaan ADVANCE SLIM ini?

Kesan penurunan berat badan berbeza mengikut individu. Kebanyakkan pengguna mengalami penurunan 3kg-9kg berat selepas pengambilan produk untuk hanya 1-3 minggu. Untuk hasil yang maksimum, kami syorkan bahawa anda terus mengambil ADVANCE SLIM untuk 5-6 bulan bersama-sama panduan yang kami sertakan.

Adakah dengan bersenam, berat badan akan lebih cepat turun?

YA! Sudah tentu, sedikit senaman boleh membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan lebih cepat.

Adakah ADVANCE SLIM selamat?

ADVANCE SLIM mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.

Siapakah yang sesuai mengambil ADVANCE SLIM?

Mereka yang mempunyai masalah berat badan , (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun keatas.

Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil ADVANCE SLIM?

Pesakit jantung dan darah tinggi yang kronik.

Berapa lama perlu saya mengambil ADVANCE SLIM?

ADVANCE SLIM 100% semulajadi dan anda boleh mengambil ia selagi anda mahu. Walaupun selepas mencapai berat badan anda kehendaki, anda boleh terus mengambil untuk membantu mengekalkan berat badan anda atau untuk membantu mengawal metabolisme anda.

Setelah saya mencapai berat badan ideal saya, jika saya berhenti menggunakan ADVANCE SLIM, adakah berat badan saya akan menaik dengan mendadak?

Ia tidak akan kembali kepada keadaan sebelumnya . Ia mungkin akan kekal lebih baik daripada sebelum ini jika anda mengekalkan gaya hidup biasa anda dan tabiat makan yang sihat.

Bagaimanakah cara penggunaan ADVANCE SLIM?

Minum ADVANCE SLIM sehari sekali sebelum sarapan, jika hendak ambil dua (2) kali sehari, ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam. Bancuh ADVANCE SLIM bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta, pastikan minum air masak 4 litre sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

Bolehkah saya ambil lebih untuk kesan lebih pantas?

YA! anda boleh mengambil dua (2) sachett sehari jika anda mahu, seeloknya pada hari anda ingin bersenam/workout. Ambil satu sachet sebelum sarapan dan satu sebelum senaman. Jangan melebihi dua (2) sachet sehari.

Adakah ADVANCE SLIM akan meninggalkan kesan negative pada buah pinggang saya?

ADVANCE SLIM selamat dan mendapat kelulusan kementerian kesihatan Malaysia, Tiada bahan-bahan yang digunakan dalam ADVANCE SLIM telah dilaporkan meninggalkan kesan negative kepada buah pinggang.

Adakah ADVANCE SLIM akan menghilangkan lemak pada perut?

Kesan ADVANCE SLIM tidak akan terhad kepada perut, tetapi ia akan menghilangkan lemak seluruh badan anda terutama bahagian yang mempunyai banyak lemak.

Adakah ADVANCE SLIM akan membuat kulit saya kering?

Tidak,. Herba yang digunakan dalam ADVANCE SLIM adalah hypoallergenic. Sehingga kini, tidak ada kes yang diketahui orang-orang yang mendapat reaksi alahan dari menggunakan ADVANCE SLIM.

Dari manakah asalnya produk Advance Slim?

Produk ini buatan Malaysia ,melalui kajian klinikal , formula dan kandungan yang selamat dan HALAL.

Adakah saya perlu ambil banyak air putih?

Tidak, hanya minum sekitar 8-10 gelas air sehari sebagai banyak pakar-pakar kesihatan syorkan. Walau bagaimanapun, meminum air tambahan boleh membantu untuk membuang toksin dari badan.

Bolehkah saya ambil makanan yang saya mahukan semasa saya mengambil ADVANCE SLIM?

Ketika Mengambil ADVANCE SLIM tidak bermakna anda perlu makan lebih atau makan tidak sihat. Anda masih boleh makan makanan kegemaran anda, tetapi secara sederhana. Cuba dan makan yang baik, pemakanan yang seimbang tiga hidangan setiap hari dengan bahagian-bahagian yang waras, mengelakkan banyak makanan berkalori tinggi, dan juga meningkatkan aktiviti fizikal anda.