Advance Slim

Produk untuk mengekalkan kesihatan dan ketrampilan anggun buat muslimah.

“Tidak Perlu Lagi Bertukar Tukar Program Diet. Tidak Perlu Lagi Berhabisan Duit Mengikuti Program Yang Tidak membuahkan Hasil. Kini Anda Mampu Mendapatkan Berat Badan Optima Anda. Advance Slim, Membuatkan Badan Anda Membakar Lebihan Lemak Dengan Sendiri.”

Advance Slim meningkatkan kadar pembakaran lemak di dalam badan sehingga 3X ganda.

Setiap muslimah tentunya ingin sentiasa kelihatan cantik, anggun dan berseri. Namun demikian, tidak dapat dinafikan, untuk mengekalkan kecantikan bukan satu perkara yang mudah. Bila sebut pasal cantik, perkara pertama yang bermain di fikiran majoriti muslimah tentulah berat badan.

Ya, masalah berat badan adalah salah satu masalah besar yang melanda negara kita sekarang. Cuba lihat video berikut:Ya, Advance Slim adalah salah satu penyelesaian bagi masalah Obesiti yang telah lama melanda Malaysia. Apa itu Advance Slim?

Advance Slim, Sedikit Pengenalan

Advance Slim adalah produk terhangat di pasaran masa kini. Ia adalah produk kesihatan yang terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan seseorang pada kadar yang pantas. Advance Slim bertindak dengan cara meninggikan kadar pembakaran lemak oleh badan kita sendiri.

Apakah kandungan yang terdapat dalam Advance Slim? Secara amnya, ia diperbuat dari ekstrak anggur yang terpilih dan dicampurkan dengan beberapa jenis herba yang terbukti berkesan dalam meninggikan kadar metabolisma badan. Berikut adalah antara isi kandungan Advance Slim:

✔ Ekstrak dari buah anggur
✔ Ekstrak dari teh hijau
✔ Ekstrak dari halia
✔ Ekstrak dari Guarana
✔ Ekstrak dari Goji
✔ Ekstrak dari pelbagai herba lain yang berkhasiat untuk tubuh

Maklumat terperinci tentang isi kandungan Advance Slim boleh di dapatkan dari laman Pengenalan Advance Slim.

Rata rata pengguna Advance Slim telah melaporkan keberkesanan produk ini walaupun baru sahaja menggunakanya dalam waktu yang singkat.

Apa Kata Pengguna Advance Slim

Advance Slim Testimoni Quick Animation

Dapatkan ulasan mereka dengan lebih jelas di laman Advance Slim Testimoni.

5 Soalan Lazim Berkenaan Advance Slim

Q: Bila boleh lihat kesan penggunaan ADVANCE SLIM ini?
A: Kesan penurunan berat badan berbeza mengikut individu. Kebanyakkan pengguna mengalami penurunan 3kg-9kg berat selepas pengambilan produk untuk hanya 1-3 minggu. Untuk hasil yang maksimum, kami syorkan bahawa anda terus mengambil ADVANCE SLIM untuk 5-6 bulan bersama-sama panduan yang kami sertakan.

Q: Adakah dengan bersenam, berat badan akan lebih cepat turun?
A: YA! Sudah tentu, sedikit senaman boleh membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan lebih cepat.

Q: Adakah ADVANCE SLIM selamat?
A: ADVANCE SLIM mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.

Q: Siapakah yang sesuai mengambil ADVANCE SLIM
A: Mereka yang mempunyai masalah berat badan , (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun keatas.

Q: Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil ADVANCE SLIM
A: Pesakit jantung dan darah tinggi yang kronik.

Q: Berapa lama perlu saya mengambil ADVANCE SLIM?
A: ADVANCE SLIM 100% semulajadi dan anda boleh mengambil ia selagi anda mahu. Walaupun selepas mencapai berat badan anda kehendaki, anda boleh terus mengambil untuk membantu mengekalkan berat badan anda atau untuk membantu mengawal metabolisme anda.

Sila ke Advance Slim FAQ untuk mendapatkan jawapan bagi soalan soalan lazim yang lain.

Dapatkan Advance Slim Sekarang! Cuma RM120.00
Promosi Hebat Sedang Berlangsung Untuk Anda Sekarang
Beli 2 Percuma 1 (PEK3) & Beli 4 Percuma 3 (PEK7)
[wp_eStore_add_to_cart_custom_button id=1 button=”https://lh3.googleusercontent.com/-Zd1OUyG6R_c/Uol1rTfQGdI/AAAAAAAAhA4/FQZKnnK7dXk/s800/advance-slim-add-to-cart-400×400.png”]